Uncategorized

Се распаѓа споменикот на Мечкин Камен, нема везе ќе ни напраи Вале нов поубав у барок!

Додека министерството за култура ги штити недоделканите објеки на 14та споменикот на Мечкин камен може да се распадне веќе следната зима. Случајно патот ме донесе во Крушево, и што да праам појдов до кај “Камено„ да прошетам и после 20 години повторно да го видам ремек делото на Димо Тодоровски споменикот на Мечкин Камен. И … Continue reading